ALLE,  MINDSET

MIJN 3 FAVORIETE QUOTES

Als je me volgt op instagram, weet je dat ik graag speel met woorden om duidelijk te maken hoe ik in het leven sta. Toegegeven lees ik ook mijn eigen advies soms opnieuw, als ik het moeilijk heb 😉 Deze quotes motiveren me keer op keer!

1. Always go with the choice that scares you the most, because that’s the one that is going to help you grow

Zowel op zakelijk vlak als op persoonlijk vlak is deze zin heel toepasselijk.

  • In het ondernemerschap zijn risico’s altijd spannend, maar je kunt niet anders dan ze nemen, want verandering en vooral ‘een grote stap’ zal je helpen om vooruit te komen. Misschien gaat het eerst mis, maar hoe dan ook zul je groeien als mens. Je leert uit je fouten, of je behaalt nòg meer succes nadat je een goede keuze gemaakt hebt.
  • In je privéleven, bijvoorbeeld in de liefde, is het ook niet altijd makkelijk om knopen door te hakken. Toch weet je ergens vanbinnen dat het niet verder kan en dat je een keuze moet maken die op dit moment heel beangstigend is. Weet dan dat er veel waarheid zit in deze quote, want als het je bang maakt, trekt het je los uit je dagelijkse routine, je vaste omgeving… en dat zal weer nieuwe deuren openen. Het zal je brengen naar nieuwe opportuniteiten.

Life’s too short to wake up everyday and do something that makes you miserable

gerelateerd

2. Your mind is a powerful thing, when you fill it with positive thoughts, your life will start to change

Je kan er niet om heen dat je geest heel veel invloed heeft op je lichaam. Het is natuurlijk niet zo, dat je plots 10 kg zal afvallen als je elke dag tegen jezelf zegt dat je zal afvallen zonder dat je er iets voor doet 😉 maar je positieve, motiverende gedachten én het doel dat je voor ogen hebt, zullen je helpen om het fysiek net dat ietsje meer te gaan drijven.

Jij hebt de invloed over je gedachten en zo kun jij ook gevoelens sturen. Ben je triest? Denk dan aan iets wat je blij maakt. Ben je kwaad? Denk na over de kern van je woede en gun jezelf wat rust, kan je er niets aan doen? Laat het los. Weet je van waar het komt? Laat het los en trek je conclusies. Focus telkens weer op datgene wat je dichter bij je doelen en bovenal dichter bij JEZELF brengt.

Jij bent de hoofdrol in jouw leven en jij kunt dit allemaal beïnvloeden door voorop te stellen dat jij gerust voor jezelf mag kiezen.

Be the energy you want to attract

gerelateerd

3. Know that everything is temporary. Enjoy every beautiful moment for as long as it lasts and know that bad times fly by eventually

Dit is uiteraard een heel goeie quote… Mensen zeggen vaak ‘geniet van het leven’, ‘geniet van elk moment’… maar is dat wel echt iets wat we genoeg beseffen? Ik heb zelf ook al ondervonden dat het leven op ècht een fractie van een moment, enkele seconden, volledig kan veranderen. Je verliest iets of iemand van grote waarde, je maakt iets mee waardoor je nooit meer dezelfde bent…

Daarom kan ik niet genoeg benadrukken dat je mooie momenten moet koesteren, want voor je het weet, keert het tij… Zelfs kleine, lastige momenten, kun je misschien later nog gaan missen!

Natuurlijk, aan de andere kant, zit het leven vol verassingen. Als je door een moeilijke periode gaat, weet dan dat je er weer uit komt. HOE. DAN. OOK. <3

Persoonlijke ontwikkeling & mindset coach

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *